Categories
Dolumar

Dolumar haalt 5000 spelers

Dolumar hits 5000Het is zover! Dolumar heeft nu ook de kaap van 5000 ingeschreven spelers overschreden! Ondertussen zijn we achter de schermen druk bezig extra gameplay elementen en ook de interface krijgt een flink schrobbeurt. Met behulp van de Canvas tag wordt de overhead in Firefox en Safari geminimaliseerd en ook de server side map caching wordt dankzij SQLite verkleind en versneld.

Qua gameplay staat een uitgebreide tech tree centraal in de ontwikkeling. Hoewel het spel bij volgende release misschien trager zal lijken, zal de interactiviteit tussen spelers en strategisch handelen een groot stuk belangrijker worden.

U ziet het, er is nog veel werk aan de winkel 😉

One reply on “Dolumar haalt 5000 spelers”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *