Categories
Uncategorized

… en dan nog iets hè!

Nog even een klein berichtje aan jou. Ja, Jou!

Jij, die zo graag de volkstraditie in stand houdt! Jij, die het nodig acht eerst een boom uit de grond te trekken, die vervolgens te versieren met plastieken slingers en gore lichtjes en die deze boom, na gebruik, dan ook nog eens in de fik wil steken!

Waar zijn we eigenlijk mee bezig? Kan je die klote boom nu niet gewoon in de grond stoppen? Of misschien terugzetten waar je hem gevonden hebt? Dat zou pas een grappig zicht zijn: de plaatselijke markt terug vol met bomen, maar deze keer zonder eigenaar.

Dus, bende natuurvervuilende stinkers, steek die boom niet in de fik! Breng hem desnoods naar het plaatselijke containerpark.

One reply on “… en dan nog iets hè!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *