Categories
Uncategorized

Mijn baard

Hallo, ik ben mijn baard. Ik ben ongeveer drie maanden oud en best wel behoorlijk lang voor mijn leeftijd. Ik heb mooie tijden gekend, feestjes vol bier en hete wijven, innige nachten met schone slaapsters; ik heb best wel een stukje van de wereld gezien. Tot vandaag. Vandaag is de dag dat ik zal sterven.

Ik was best wel tevreden met mezelf; ik vond mezelf best wel mooi. Maar het hoofd waar ik aan hing vond me dus wat minder. Ik steek het allemaal op de vriendin van dat hoofd, het is allemaal haar fout dat ik moest sterven. Hoewel dat hoofd wel steeds blijft zeggen dat het zelf ook vond dat het leek alsof zijn kop ontploft was en dat het haar alle richtingen uit ging.

Ik ben niet bang om te sterven.

Ik heb me nog even proberen verzetten, maar zelfs de politiesnor moest er aan geloven. Gelukkig blijft er toch nog een heel klein beetje van me over, om de mensen te herinneren aan mijn hoogdagen.

Vaarwel,

Baard.

One reply on “Mijn baard”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *